Értékesítés

Értékeseítés alatt lévő lakások

Istvántelki út 41. 2 lakásos társasház

Fontos Önnek, hogy milyen ökológiai lábnyomot hagy maga után és emellett szívesen élvezné egy tetőtől talpig okos otthon nyújtotta kényelmet?

Jó hírem van! Megtalálta, amit keres!

Újpest szívében, az Istvántelki úton új, tágas, napfényes és energiatakarékos okosotthonok épültek meg. A fenntartható fejlődés, a környezettudatos szemlélet jegyében megálmodott és megtervezett kétlakásos társasház családi házas övezetben, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el.

Emelt minőségű kivitelezés, prémium kategóriás burkolatok, szaniterek, nyílászárók.

Műszaki leírás

A lakások földszint + tetőtér elosztású közvetlen kertkapcsolatú, a falazat 30 cm-es Porotherm klíma téglával készült, a homlokzat 15cm vastag EPS hőszigeteléssel ellátott. A hűtés-fűtés-melegvíz ellátást hőszivattyús rendszer végzi, a fűtés padlóban szerelt a hűtésről Fain-col rendszer gondoskodik, minden szobában beltéri egységgel (szobákban 2,5kW, nappaliban 3,5 kW). Az energia fogyasztás csökkentésének érdekében napelem kerül elhelyezésre illetve előkészítésre, ami által teljesen leredukálható az épület fenntartásának költsége.

A lakások földszintjén találhatóak a közösségi terek, mint nappali, étkező és konyha, a háztartási gépészet és mosdó, továbbá 1 hálószoba gardróbbal. Az emeleti szinten található 3 hálószoba 1 fürdőszobával, gardrób és terasz.

A lakások már elkészült, a használatbavételi eljárás folyamatban van, a burkolatok, beltéri ajtók és szaniterek kiválasztása már az új lakók ízlése szerint történik, melynek kivitelezését az ár magában foglalja.

A lakások zavartalan áramellátásáért a 3 fázisú teljesítmény (1. lakás 3x16A, 2. lakás 3×25A), a külön H-tarifás mérő (1×32) és a 6 db, egyenként 370W-os panelból (inverter 5 kW, a kisebb lakás esetében csak előkészítés) álló napelem park gondoskodik (a napelem darabszáma bővíthető)
Hőszivattyú: Vaillant Arotherm Split VWL 75/5 AS

Okosotthon integráció: árnyékolástechnika, hűtés-fűtés rendszer, világítástechnika.

A lakás ára többek között magában foglalja az okosotthon rendszert, ami vezérli a hűtés-fűtést, motorizált redőnyöket, előszobák világítását. A riasztó – és kamerarendszert, napelemet, alumínium motorizált redőnyt, szúnyoghálót, öntözőrendszert, és a minden szobában felszerelt beltéri egységgel rendelkező Fain-col rendszert, továbbá az új lakó által kiválasztott burkolatok, szaniterek és beltéri ajtók beszerelését, kivitelezését is.

Miért érdemes ezeket a lakásokat választania?
•Környezettudatos otthon fenntartható környezetben a család és gyermekeink kiszámítható egészséges jövőjéért.
•A napelem elhelyezésének illetve előkészítésnek köszönhetően minimalizálható rezsi költség.
•A megújuló energiának köszönhetően a zöldhitelesek számára is kitűnő választás.
•Kiváló infrastruktúra és jó tömegközlekedési lehetőségek jellemzik.
•Sok éves múlttal, referenciával rendelkező beruházó és színvonalas tervezés által megálmodott lakás.
•Kizárólag minőségi anyagfelhasználással épülő otthon.
•Rugalmas finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre.

1. lakás

A lakáshoz tartozó kertrész 189 m2.
Lakás mérete: 100 m2 + 10 m2 erkély
Ár: 109.000.000,-

2. lakás

A lakáshoz tartozó kertrész 214 m2.
Lakás mérete: 139 m2 + 15 m2 erkély
Ár: 155.900.000,-