Minőségpolitika

77gkNz_t20_z9jkaX.jpg

Minőségpolitikánk alapelveinek megfelelően hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk vevőinkkel, a megrendelőkkel és lehető legteljesebb mértékben igyekszünk figyelembe venni a szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatos valamennyi észrevételt.

A minőség javítását célzó javaslatokat rendszeresen értékeljük és beépítjük munkánk folyamatába, vállalkozásunk stratégiájába.

 

ÉPÍTÉS, GENERÁLKIVITELEZÉS

Országunknak – a napjainkra jellemző – nem túl rózsás gazdasági helyzetében a megszokottnál is nagyobb szüksége van az építőipari tevékenységgel foglalkozó kis- és középvállalkozások minőségi és megbízható teljesítményére, illetve kapacitásának lehető legjobb kihasználására.

Miért Mi?

Versenyképességünk megtartása érdekében folyamatosan figyelemmel kísérjük és elemezzük a változó megrendelői igényeket.

Az építőipar teljesítménye az utóbbi években növekvő tendenciát mutat, cégünk bő 10 éve bizonyítja versenyképességét az anyagbeszerzés és a kivitelezése területén. A részletek megtekinthetők a Referencialistában.

FELÚJÍTÁS, ÁTALAKÍTÁS, KORSZERŰSÍTÉS

A világ fejlődik. A korábban készült épületek, építmények felújításra, korszerűsítésre szorulnak. Az igények változása, a beépített anyagok avulása, az energia-megtakarítás szükségessége, „profilváltás”, mind-mind szükségessé teszi a létesítményekkel való folyamatos törődést, foglalkozást. Külön kiemeljük az energia-megtakarítás, illetve annak megtérülésének fontosságát.

JAVÍTÁS

Az építőiparban is előfordulhatnak hibák, akár kivitelezési, akár tervezési jellegűek. Cégünk vállalja a hiba feltárását követően annak kijavítását, és a javítást követő helyreállítási munkák elvégzését is, magas- és mélyépítési, valamint szakipari munkák esetén egyaránt.

Egyik legfontosabb elvünk, hogy vásárlóink teljes megelégedettséggel vegyék igénybe szolgáltatásainkat és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ezen célkitűzésünket a visszajelzések alapján teljesíteni is tudjuk.

mernok1